Statistik med Wincher

Wincher tillåter dig att värdera upp till 1000 sökord med gratistjänsten och med hjälp av wincher rank tracker så håller du även koll på din rank på nätet. Du vet när du stiger eller sjunker i rank på olika sökmotorer och kan med hjälp av direkta notiser även förhindra oönskade förändringar för din hemsida. Det är viktigt att du vet hur många träffar varje sökord ger och vilka du ska byta ut. Vilket gör att din hemsida blir mer pålitlig, och även högre värderad av olika sökmotorer genom att du inte spammar sökord. Att få en hemsida synlig på nätet är en ständig kamp mot sökmotorer och du behöver statistik för att lättare kunna skapa en framgångsrik hemsida.

This entry was posted on Friday, March 25th, 2016 at 2:14 pm and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply