Ballonger med ljus

I helgen så var jag på en fest som var helt fantastiskt pyntad. Jag tycker det är kul när någon bestämmer ett tema och sedan nästan går för långt med det, det blir ju nästan som att kliva in i en konstinstallation. Något som fångade mitt intresse på den här festen var de ballonger som hade Led lampor i sig, de var hur häftiga som helst. Jag tycker att det förändrade hela stämningen på festen, det känns som att alla uppskattade det riktigt mycket. Jag tror att de där ballongerna börjar bli vanligare och vanligare för jag har faktiskt sett dem på olika ställen. Det verkar i alla fall som att folk har upptäckt dem på senare tid, det är kul hur sådana ideer kan spridas ganska så snabbt i alla fall. Jag tror att man kan göra en hel del med de där ballongerna.

This entry was posted on Monday, May 19th, 2014 at 10:15 am and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply